Stor faglighed og over 25 års erfaring

Certificerede specialister

Kompetent kvalitetsikring

Særdeles hurtig levering

Efterisolering en god investering og hvorfor?

Især på grund af de stigende energipriser, efterisoleringen har stor betydning for både økonomi og det vil forbedre indeklimaet og fjerne trækken, sænke din varmeregning og kan få dit hus til at stige i værdi. 

En god efterisolering af loftet kan anbefales da varme stiger op ad og man dermed mister  mere varme gennem loftet end igennem væggen. Mange ældre boliger har kun 100 mm isolering på loftet, hvilket ikke er tilstrækkeligt til at holde på varmen.

Det ikke  besværligt eller dyrt at efterisolere, det tager hverken lang tid, og du kan blive boende i dit hjem imens efterisoleringen står på.

Du opnår et sundt indeklima

Hvis du sørger for at efterisolere din bolig, kan du skabe et bedre indeklima. Det skaber en mere konstant temperatur, hvor du kan nyde at være indenfor i din bolig. Du vil både opleve mindre træk og et mindre fodkoldt klima, og kan ligge striktrøjen og hjemmeskoene på hylden.

Du kan spare mange penge på varmeregningen

Det er en god investering at have en god isolering. Et dårligt isoleret hus bruger mindst dobbelt så meget varme som et energieffektivt hus. Udgifter forbundet med isolering er indkøb af materialer og udførelse. Der er dele af isoleringen du selv kan stå for, hvor andet kræver håndværker. Derfor varierer det, hvor dyrt efterisoleringsprojektet bliver. Dog kan du spare helt op til 50 % på din varmeregning, hvilket kan blive mange penge i løbet af et år. I løbet af nogle år vil en investering i efterisolering være tjent hjem, og derfor har det på længere sigt en stor økonomisk betydning.

God langsigtet investering

Efterisolering forlænger husets levetid betydeligt. En bedre isolering betyder, at dit hus får et bedre energimærke. En lavere varmeregning betyder lavere månedlige udgifter for dig. Og når huset skal sælges, vil de lave månedlige udgifter være et godt salgsargument overfor køber.

De fleste isoleringsopgaver vi løser, betaler sig selv hjem blot efter 3 år!

​Få et gratis besøg af en certificeret fagmand, som kan fortælle dig præcis hvor meget du kan sparer på varmeregningen.

Få besøg af vores ekspert og få et gratis tilbud

Du kan hjælpe både os og dig selv ved at udfylde nedenstående formular så præcist som muligt. Jo mere vi ved på forhånd, jo mindre skal vi spørge om.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan isolerer vi dit hus

Det er bare "GRØN FORNUFT"