Stor faglighed og over 25 års erfaring

Certificerede specialister

Kompetent kvalitetsikring

Særdeles hurtig levering

Efterisolering af hele din bolig

Kunne din bolig have gavn af en efterisolering? Boliger fra 70’er og 80’erne har ikke samme isolering, som det kræves i dag, når der bygges huse. Det betyder, at der er væsentlig mindre isoleringsmateriale i hele huset, hvilket medfører et øget varmeforbrug.

Hos Nordsjællands Isolering er vi specialister i efterisolering og tilbyder at gennemgå hele din bolig for at se, hvor det vil gavne at få tilført noget mere isolering. Typisk er der at tale om loftisolering, udvendig isolering og hulmursisolering, som alle bidrager til at holde boligen bedre varm og øger komforten.

Spar penge med en grundig efterisolering

Er din bolig utæt, og har den ikke tilstrækkeligt med isolering, vil en grundig efterisolering være en rigtig god og ikke mindst fornuftig investering, som tjener sig selv hjem i løbet af nogle få år. Du vil opleve dit varmeforbrug falde og mærke, at du har nemmere ved at holde din bolig varm og tør.

Ud over at du sparer penge i længden på en efterisolering, er du også med til at øge værdien på boligen. Ved gennemgang af huset vil du få en bedre energimærkning, i tilfælde af at du en dag skal sælge eller lignende. Så få gjort noget ved det hurtigst muligt, da hver dag uden er en udgift.

Bestil et gratis eftersyn

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, og hvad efterisolering kan gøre for din bolig og din økonomi, kan du kontakte os ganske uforpligtende. Vi kommer gerne ud og giver et gratis eftersyn samt vores professionelle vurdering af, hvad der kan og bør gøres. Du kan kontakte os på telefon 22 42 69 26 eller på post@nordsjaellands-isolering.dk.​

Få besøg af vores ekspert og få et gratis tilbud

Du kan hjælpe både os og dig selv ved at udfylde nedenstående formular så præcist som muligt. Jo mere vi ved på forhånd, jo mindre skal vi spørge om.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan isolerer vi dit hus

Det er bare "GRØN FORNUFT"