Stor faglighed og over 25 års erfaring

Certificerede specialister

Kompetent kvalitetsikring

Særdeles hurtig levering

Loftisolering mindsker kuldeudtræk og varmeregningen

Har du en ældre bolig, kan en gennemgribende loftisolering bidrage til at mindske kuldeudtræk og reducere din varmeregning. Har du et loft, der ikke lever op til nutidens krav for tykkelse af isolering, er det ikke i samme grad i stand til at holde tæt, så varmen bliver i boligen.

Ved at foretage en loftisolering eller en efterisolering af loftet kan du få et væsentligt bedre indeklima. Varmen stiger altid til vejrs og vil derfor i disse tilfælde, hvor loftet ikke har tilstrækkeligt med isoleringsmateriale, ikke kunne holde varmen i huset og dermed spilde pengene. Får du isoleret efter, er det typisk en investering, der er tjent hjem efter ganske få år.

Grundig og effektiv loftisolering

Hos Nordsjællands Isolering er vi erfarne fagspecialister, der har speciale i blandt andet loftisolering. Ved en grundig isolering vil din bolig få en bedre energimærkning og samtidig øge den generelle værdi. Du sparer penge hvert år, og du vil i det hele taget kunne mærke den øgede indekomfort.

Vi er altid grundige og effektive, og vil meget gerne hjælpe dig med at se din bolig efter i sømmene. Du kan sågar få håndværkerfradrag for udgiften til en loftisolering, da det i den grad er en optimering af din boligs tilstand samt bedre for miljøet.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på loftisolering, kommer vi gerne forbi dig og ser på opgaven. Vi tilbyder dig en fornuftig pris, og vi kan påbegynde arbejdet allerede inden for kort tid. Kontakt os for at høre mere på telefon 22 42 69 26 eller på post@nordsjaellands-isolering.dk.

Få besøg af vores ekspert og få et gratis tilbud

Du kan hjælpe både os og dig selv ved at udfylde nedenstående formular så præcist som muligt. Jo mere vi ved på forhånd, jo mindre skal vi spørge om.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan isolerer vi dit hus

Det er bare "GRØN FORNUFT"