Stor faglighed og over 25 års erfaring

Certificerede specialister

Kompetent kvalitetsikring

Særdeles hurtig levering

Omfugning af murværk på alle typer boliger

Trænger din bolig til omfugning af murværk, tilbyder vi grundig og effektiv omfugning på alle typer boliger. Er fugerne slidte og utætte, siver varmen ud af din bolig, og du bruger uhensigtsmæssigt mange penge på at opvarme den. Det kan vi hjælpe dig med ved at gennemgå hele murværket.

Ud over det bidrager til at tætne fugerne, skaber det et væsentligt bedre indeklima, i og med at boligen holder bedre på varmen. Derudover er det med til at styrke selve konstruktionen, således at dine mure er stabile og robuste og kan klare al slags vind og vejr hele året rundt.

Derfor er omfugning af murværk så vigtigt

Fugerne i murværket er med til at bære murene og i det hele taget at være det essentielle bindeled mellem murstene, således at hele konstruktionen er stabil og robust. Erfarer du udkrasede fuger eller fuger, der ikke længere er sikre og tilstrækkelige, bør du omgående få udført en omfugning af murværk, så det igen er sikkert.

Hos Nordsjællands Isolering er vi specialister med mange års erfaring og tilbyder at renovere samtlige fuger på din bolig. Ser du sprækker og deslige, kan det have konsekvenser for hele husets stand. Få derfor gjort noget ved problemet, før det går galt og bliver en yderst omkostelig affære.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om omfugning af murværk, priser og meget andet, kan du kontakte os for at aftale nærmere. Vi kan kontaktes på telefon 22 42 69 26 eller på post@nordsjaellands-isolering.dk.

Få besøg af vores ekspert og få et gratis tilbud

Du kan hjælpe både os og dig selv ved at udfylde nedenstående formular så præcist som muligt. Jo mere vi ved på forhånd, jo mindre skal vi spørge om.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan isolerer vi dit hus

Det er bare "GRØN FORNUFT"