Stor faglighed og over 25 års erfaring

Certificerede specialister

Kompetent kvalitetsikring

Særdeles hurtig levering

Teknisk isolering med fokus på sikkerhed

Hos Nordsjælland Isolering tilbyder vi professionel teknisk isolering i hele din bolig. Vi er kompetente fagfolk med mange års erfaring inden for alle typer isolering og har serviceret et væld af boligejere gennem årene. Kunne din bolig have gavn af en gennemgang, ser vi gerne på opgaven.

En teknisk isolering betyder, at vi gennemgår forskellige elementer i boligen og sikrer os, at de har tilstrækkeligt med isolering, således at de fungerer optimalt og sikkert.

Vi tilbyder:

  • ​Ventilationsisolering
  • ​Rørisolering
  • ​Varmeisolering
  • ​Brandisolering
  • ​Køleisolering
  • ​Lydisolering
  • ​Kondens

Derfor er teknisk isolering så vigtigt

Der er mange fordele ved at få set ens tekniske isolering efter i sømmene, eftersom fejlagtig og mangelfuld isolering kan få store konsekvenser. For eksempel er det vigtigt at kunne opretholde den rette temperatur i forhold til ventilationen, så der ikke dannes kondens, som kan forårsage store skader.

Ud over fokus på sikkerheden er teknisk isolering også med til at give betragtelige energibesparelser. Du kan spare mange penge over en længere årrække, og dermed har du hurtigt tjent den relativt lave investering hjem, som det koster at få udført nogle tekniske forbedringer i din bolig.

Få et godt tilbud på isolering

Vil du have et godt tilbud på teknisk isolering i din bolig, kan du kontakte os ganske uforpligtende. Vi rådgiver dig gerne og kan give et prisoverslag på projektet. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 22 42 69 26 eller på post@nordsjaellands-isolering.dk.

Få besøg af vores ekspert og få et gratis tilbud

Du kan hjælpe både os og dig selv ved at udfylde nedenstående formular så præcist som muligt. Jo mere vi ved på forhånd, jo mindre skal vi spørge om.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan isolerer vi dit hus

Det er bare "GRØN FORNUFT"